SKU: 337339

Bestel hier direct en snel het Wales tenue voor kleuters. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en sokken.  Dit tenue kun je bestellen voor kinderen van 2, 3, 4, 5 en 6 jaar. In dit tenue speelt het nationale voetbalelftal van Wales de WK 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. 

Het Wales thuisshirt 2022-2023 is volledig rood en wordt gekenmerkt door de dunne zigzag lijnen die in verticale banen over het voetbalshirt lopen. Het Wales voetbalshirt bevat een ronde hals in het groen/wit. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo. Dit betreft het nieuwe 3BAR logo. Dit logo heeft namelijk alleen nog maar drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Dutise sportmerk. De linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond. De zijkanten van het Wales voetbalshirt zijn uitgerust met een groene baan. In de nek op de achterzijde van het Wales thuistenue prijkt een graphic van een narcis. Dit is de nationale bloem van het land.  Het broekje is wit met aan de zijkanten rode adidas strepen. Het voetbalbroekje bevat bovendien een groene lijn en op het short staan ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de spelers van Wales het Wales tenue 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons om het voetbalshirt van Wales te kopen. In deze shops kun je het tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!